≡ Menu

Apartmaji v Rovinju

Apartmaji v Rovinju so še bolj množično zastopani, kot hoteli, saj najdete v Rovinju in njegovi okolici preko 100 apartmajskih hiš, pri tem pa imajo nekatere tudi po pet in več apartmajev. Na tej strani vam bomo predstavili nekatere izmed teh apartmajev, tako da vam olajšamo izbor, če se odpravljate v Rovinj.

Za iskanje apartmajev v Rovinju lahko uporabite tudi iskalnik, ki vam bo prikazal vse razpoložljive apartmaje, glede na vpisane datume in število oseb. Na povezavi preverite ceno za apartma v Rovinju in ga tudi brezplačno rezervirajte.

Booking.com
Predstavili bomo cenovno ugodne, družinske, romantične in luksuzne apartmajev, za tiste, ki bi radi v Rovinju preživeli nepozaben vikend. Preverite ponudbo in se odločite za tistega, ki vam najbolj odgovarja.

Apartmaji Amarin

Ogromen kompleks apartmajev Amarin **** je v Rovinju zelo poznan, saj se nahaja na velikem območju severno od mesta Rovinj in zajema kar 461 apartmajev. Glavni prednosti sta bližina plaže in neokrnjena narava, saj se boste tukaj lahko zares spočili. Na voljo je tudi bazen in številne druge aktivnosti in dogodki. Na voljo je več različno opremljenih apartmajev za 3, 4 ali 6 oseb. Apartmaji Amarin so še posebej primerni za družine.

  Več info in najem

Residence Porta Antica

Apartmaji Residence Porta Antica *** so odlični apartmaji, ki se nahajajo na polotoku v Rovinju in imajo odlično lokacijo za tiste, ki bi radi bili bližje mestu. Starinsko opremljeni apartmaji so nekaj posebnega, izbirate pa lahko med 7. različnimi sobami za dve osebi ali družinskimi sobami (2+2). V bližini je bazilika Sv. Eufemija. Vredno ogleda.

  Več info in najem

Apartmaji Val Rovinj

Apartmaji Val *** se nahajajo na južni strani mesta Rovinj v bližini parka Zlatni Rt, ki je idilična lokacija za jutranje ali večerne sprehode. V bližini so restavracije, bari, trgovina. Plaža je oddaljena cca. 300m, do centra Rovinja pa je cca. 2km. Na voljo so štirje opremljeni apartmaji za dve ali štiri osebe.

  Več info in najem

Villa Valdibora

Za romantike so primerni apartmaji Villa Valdibora ****, ki se nahajajo v starem mestnem jedru Rovinja v njih pa naj bi spale nekatere znane zgodovinske osebnosti, kot je Napoleon Bonaparte in James Joyce. Lepo opremljeni apartmaji imajo starinsko pohištvo in umetnost na vsakem koraku, tako da bo dopust v njih res nepozaben. Na voljo je 11 različno velikih apartmajev za dve osebi, studi in sobe.

  Več info in najem

Apartmaji Palma

Apartmaji Palma *** se nahajajo na severni strani polotoka in so nekoliko oddaljeni od mestnega vrveža, kljub temu pa dovolj blizu, da se lahko v stari del Rovinja odpravite peš. Na voljo so štirje različni apartmaji, ki imajo opremljeno kuhinjo, zelen vrt, teraso ali balkon. Do morja je kakšnih 250m. Čistoča, lokacija in prijaznost osebja so glavne prednosti apartmaja Palma v Rovinju.

  Več info in najem

Apartmaji Alluro Rovinj

ko se pogovarjamo o apartmajih v Rovinju moramo omeniti tudi Apartments Alluro ***, ki so prav tako zelo popularni in dobro ocenjeni apartmaji s strani gostov, ki so tam že bivali. 3 svetli in sodobno opremljeni apartmaji so cenovno ugodni in primerni za tiste, ki jih ne moti malo večja oddaljenost od morja, saj se nahajajo bolj v središču mesta Rovinj. Apartmaji imajo kuhinjo, kopalnico s tušem, klimo, tv, brezplačno parkiranje in internet.

  Več info in najem

Apartma Shambala Sea View ***

V osrčju Rovinja, le nekaj korakov od obalne promenade in velikega pomola se nahaja odličen apartma Shambala. Prostoren apartma za 2 osebi vam nudi različna drobna razvajanja za nepozabne počitnice. Oprema vključuje klimo, satelitsko televizijo ter brezžični internet, občudujete pa lahko pogled na morje in otok sv. Katarine.

Plaža Lone se nahaja le 800m od nastanitve.

Apartmaji Sandra ***

Apartmaje Sandra boste našli v mirnem stanovanjskem predelu Rovinja, le dober kilometer od plaž Lone ali Kuvi. Ponujajo vam 5 apartmajev, kateri sprejmejo 2-4 osebe, največji pa celo do 6 oseb. Vsak apartma je opremljen z teraso ali balkonom, lahko pa tudi posedite na prostem in si pripravite okusna jedila na žaru. Apartmaji so klimatizirani, možen je tudi dostop do brezžičnega interneta.

Središče Rovinja je oddaljeno 20 minut.

Apartmaji Maller ***

Kužkom prijazna namestitev apartmaji Maller stoji v naselju stanovanjskih hiš, le 5 minut oddaljena od plaže Kuvi. Izbirate lahko med studiem za 2 osebi ter osmimi apartmaji za 4-6 oseb. Vsi apartmaji nudijo zunanji prostor, bodisi teraso, verando ali pa manjši balon. Iz apartmajev v vrhnjem nadstropju je nuden pogled na morje.

Trgovina je oddaljena le nekaj 100m, središče mesta pa 20 minut sprehoda.

Apartmaji Figarola ****

Apartmaji Figarola se nahajajo v turističnem predelu Borik, 2km oddaljeni od središča Rovinja. Hiša nosi ime po manjšem otoku, katerega lahko gostje občudujejo iz balkona ali terase svojega apartmaja. Na voljo so štirje sodobno opremljeni apartmaji za 2-4 osebe, vključujoč klimo ter brezžični internet.

Skalnata plaža se nahaja pred hišo, nekaj korakov naprej pa je manjši prodnat zaliv. Trgovina je oddaljena 500m.

Villa Ban ***

Villa Ban stoji v apartmajskem predelu, le 10 minut oddaljena od plaže Biondi. Lastniki vam nudijo 4 apartmaje za 2-4 osebe ter manjši bungalov zraven hiše za 4 osebe. Oba objekta obdaja lepo urejen vrt, kjer lahko pečete na žaru, se sončite in družite. Ob doplačilu vam nudijo tudi storitev masaže. Vsi apartmaji so opremljeni s klimatsko napravo, omogočen je tudi dostop do brezžičnega interneta.

Do središča se lahko sprehodite ob obali mimo kampa Porton Biondi, trgovina pa je oddaljena 500m.

Dodatne apartmaje v Rovinju najdete preko strani Booking.

Oglejte si tudi hotele v Rovinju.