≡ Menu

Hoteli v Rovinju

Spodaj najdete ponudbo hotelov v Rovinju, tako da bo lahko vsak našel primerno namestitev v tem priljubljenem hrvaškem kraju. V Rovinju najdete veliko število hotelov, ki se seveda razlikujejo po svoji ponudbi. Tako najdete takšne primerne za družine, romantične hotele za pare, luksuzne za tiste, ki želijo odlično storitev in seveda nekaj takšnih, kjer lahko prespite ceneje.

Prav tako najdete za rovinjske hotele številne akcije, popuste in druge ugodnosti, s katerimi lahko prihranite pri rezervaciji hotela. Preverite ponudbo prostih hotelskih sob in cen s pomočjo iskalnika hotelov v Rovinju. Na povezavi z rezultati lahko najdete več fotografij hotela in možnost brezplačne rezervacije.

Booking.com
Spodaj vam bomo predstavili hotele v Rovinju, ki ustrezajo različnim kriterijem, tako da si jih lahko ogledate in jih med seboj primerjate in izberete tistega, ki vam odgovarja. Na povezavi najdete tudi druge hotele v Rovinju, kjer jih lahko tudi brezplačno rezervirate.

Hotel Valdaliso

Hotel Valdaliso ** velja za enega izmed najcenejših hotelov v Rovinju in se nahaja severno od Rovinja. Glavna prednost hotela Valdaliso je bližina morja in velika prodnata plaža, ki se razprostira pred njim, tako da imajo gostje dovolj prostora. Zraven tega ima zunanji hotel in prostor za številne športne aktivnosti. Hotel se nahaja na mirni lokaciji, če pa si zaželimo mestnega dogajanja, se preprosto odpravimo v Rovinj. No voljo je 290 hotelskih sob.

  Več info o hotelu

Hotel Park Rovinj

Hotel Park *** se nahaja na odlični lokaciji, saj stoji pred marino, ki polepša pogled na morje in otokom Sveta Katarina, ki stoji v rovinjskem zalivu. Iz sob se na desni strani vidi lep polotok Rovinja s cerkvijo Sv. Evfemije. Tudi plaža je v bližini, na obali pa se lahko sprehodite ob marini ter obiščete bližnji park. Hotel Park je odprt skozi vse leto in ima 202 sobi.

  Več info o hotelu

Hotel Eden Rovinj

Eden pomeni raj in Hotel Eden v Rovinju je štirimi zvezdicami odlična izbira za vse, ki bi v Rovinju radi preživeli čudovit vikend ali uživali v sodobnem hotelu na svojem daljšem dopustu. Na robu parka Zlatni Rt je hotel obdan s bujnim rastjam, ima zunanji in notranji bazen, sodoben wellness in privatno plažo in še kaj. Med 325 sodobno opremljenimi sobami boste zagotovo našli pravo za se in svojo družbo. Omembe vredne pa so tudi druge aktivnosti v hoteli in bližini njega, saj se lahko zabavate ob živi glasbi, predstavah, na športnih objektih in še kaj bi lahko našteli.

  Več info o hotelu

Hotel Lone *****

Hotel Lone v Rovinju je del skupine Design Hotels in velja za enega najboljših hotelov v Rovinju in Istri. Do parka Zlatni Rt se lahko sprehodite, plaža je oddaljena kakšniih 200 m, na drugi strani pa je center Rovinja oddaljen kakšnih 15 minut hoje, kar je prijeten sprehod ob večerih. Hotel Lone nudi 248 odlično opremljenih sob za dve osebi oz. družinske sobe za štiri osebe. Restavracije, wellness, športni objekti, savne, notranji in zunanji bazeni, nočni klub so samo nekatere od stvari, ki jih nudi ta hotel. Celotno ponudbo si lahko ogledate na povezavi, kjer prav tako najdete različne fotografije sob, opremljenost hotela, cene in proste termine.

  Več info o hotelu

Oglejte si tudi druge hotele v Rovinju preko strani Booking.

Preverite tudi apartmaje v Rovinju ali se vrnite na prvo stran Rovinj.si.