≡ Menu

Na posebni strani na naši strani lahko preverite vreme za naslednje 3 dni v Rovinju. Če se tako namerate odpraviti v Rovinj, je dobro, da si ogledate vremensko napoved, saj je vreme v tem letnem času zelo spremenljivo. Prognozo najdete na strani vreme Rovinj.

Če si ogledate vrme za naslednje dni, boste videli, da so napovedene kar visoke temperature za ta letni čas. Temperatura se bo dvignila vse do 20 stopinj celzija, kar je odlično za kakšen dan na morju ali podaljšan vikend. Upamo, da bo vreme zdržalo vse do vikenda in bomo lahko uživali tudi preko njega.

Zraven apartmajev najdete v Rovinju tudi odlične hotele, ki so prav tako odlična odločitev za vikend paket ali podaljšan dopust. Na strani hoteli v Rovinju smo zato zbrali nekaj boljših hotelov, ki so na voljo v Rovinju, da vam na nek način olajšamo zadevo pri izbiri, v kolikor iščete zanimiv in kvaliteten hotel.

Zraven vseh luksuznih hotelov, smo izbrali tudi cenejšega, za vse tiste, ki bi za hotelsko sobo raje plačali manj in denar porabili za druge stvari, kot je kakšna odlična restavracija, ki jih v Rovinju ne manjka, koncert ali kak drug dogodek.

Če boste isali preostale hotele, jih lahko prav tako najdete s pomočjo iskalnika hotelov.

V maju se bo v Rovinju zvrstilo kar nekaj koncertov, tako da če se tja odpravljate v tem času, vam bo verjetno koristilo, da si ogledate ponudbo in se odločite ali so pravi za vas ali ne.

Na razpolago so štirje koncerti v sklopu Avandgard jazz festivala:

  • China Moses Quartet
  • Ambrose Akinmusire Quartet
  • Amira Medunjanin
  • James Carter Organ Trio

Jazz konceti se bodo odvijali v koncertni dvorani Adris. V kolikor imate čas in vam je všeč jazz, si jih oglejte.

Na strani apartmaji v Rovinju smo izbrali nekaj zanimivih apartmajev, ki jih najdete v neposrednji bližini Rovinja, njegovem starem mestnem jedru ali centru mesta.

Apartmaji so zelo popularna oblika namestitev po celotni Hrvaški in če bi tudi vi radi najeli apartma, si lahko ogledate opisane na omenjeni strani mogoče izberete ravno katerega izmed njih. Celotno ponudbo apartmajev in vil najdete s pomočjo iskalnika na strani, ki vam bo med seboj primerjal različne iskalnike in celotno ponudbo namestitev v Rovinju ali drugih krajih.

Rovinj je najlepše mesto v Istri in upamo, da bo tudi vaša izbira apartmaja doprinesel k nepozabnem dopustu in počitku v tem hrvaškem mestu.

O lepem mestu Rovinj je bilo že veliko povedanega, a kljub temu, ko včasih iščemo informacije o njem, še vedno moramo pogledati na različna spletna mesta, da pridemo do vseh informacij, ki nas zanimajo. S tem razlogom smo ustanovili spletno stran Rovinj.si, da bi na njej zbrali vse glavne podatke in zanimivosti, ki zanimajo turiste oz. tiste, ki se tja odpravljajo.

Tako bomo pisali o apartmajih in hotelih v Rovinju in njegovi preostali turistični ponudbi prenočišč in namestitev. V njem najdete kar nekaj zanimivih apartmajev in luksuznih hotelov, tako da si boste enostavno lahko ogledali, kateri je primeren za vas in ga na povezavi tudi rezervirali.

Rovinj je zanimiv tudi kot izlet in temu primerno je potrebno preveriti tudi vreme v Rovinju. Na strani boste lahko iz različnih virov izvedeli kakšna je vremenska napoved za Rovinj in se tudi na podlagi tega odločili ali je primeren dan za izlet ali ne.