≡ Menu

Vikend paket v Rovinju

Včasih si je potrebno na hitro oddahniti od napornega ritma življenja ter napolniti baterije. Vikend paket v enem izmed biserov hrvaške Istre vam bo pomagal. Rovinj je zelo zeleno mesto, ne glede na letni čas. S svojimi številnimi parki, zelenimi otoki in naravnim rezervatom Zlatni Rt, je mestece pravi balzam za počitek.

Številni ljudje se skozi simbol mesta, Balbijev lok, izgubijo med ozkimi ulicami. Vsaka od njih skriva svojo zgodbo. Tukaj najdete tudi številna prenočišča, predvsem sobe in apartmaje. Drobne trgovinice, obrtniki in majhne kavarne vas bodo pritegnile s svojo ponudbo. »Na vrhu starega mesta«, ob cerkvici sv. Evfemije se zazrite v sončni zahod ali pa uživajte v razgledu na številne rdeče strehe pod seboj.

Ob lepem vremenu se na glavnem trgu dogajajo kulturni dogodki ali koncerti. Z ladjico se lahko zapeljete na čudovita otočka Sv. Katarina in Sv. Andrija.

Dober kilometer in pol od središča mesta se nahaja odličen mladinski hostel, kateri nudi različne nastanitvene možnosti in pakete, južno od pristanišča pa se nahaja več hotelov.

Presenetite Rovinj s svojim obiskom in Rovinj bo vaš vikend paket spremenil v čudovito doživetje.